Nieuws

TUI Sports: exclusieve fietsreizen naar het Spaanse Girona

Welke liefhebber van wielrennen zou niet enorm graag samen met Robert Gesink door zijn geliefde Girona fietsen? TUI Sports gaat samen met Robert Gesink exclusieve fietsreizen naar het Spaanse Girona aanbieden. Dit weekend is een kleine groep al ‘voorproeven’ in Girona; Robert en Daisy Gesink geven een uniek kijkje in hun leven in Spanje.

TUI Sports gaat een samenwerking aan met LottoNL-Jumbo profrenner Robert Gesink. De reisorganisatie gaat reizen aanbieden waarbij deelnemers een uniek kijkje in het leven van Robert en zijn gezin in Girona krijgen. Zo gaan ze samen met Robert zijn favoriete routes fietsen, maar schuiven ze ook aan voor een lunch bij het gezin Gesink thuis, verzorgd door Daisy, de partner van Robert. Hier kunnen de deelnemers moe maar voldaan samen met Robert en de andere renners napraten onder het genot van heerlijke tapas en een goed glas Spaanse wijn.

Girona met de Gesinks: een onvergetelijke (wieler)reis
Robert Gesink is een van de bekendste wielrenners van dit moment. De 32-jarige renner, geboren Varssevelder, rijdt bij Nederlands World Tour ploeg LottoNL-Jumbo. Door zijn openhartige karakter en passie voor wielrennen neemt hij de fietsliefhebbers in Nederland al jaren mee in zijn koers naar succes. In 2016 besloot hij met zijn gezin te verhuizen naar Girona in Catalonië, iets ten noorden van Barcelona. De sfeervolle stad is de perfecte combinatie gebleken van een uitvalbasis voor zijn trainingen en een comfortabele omgeving voor zijn gezin. Tijdens deze reis verwelkomen zij wielerliefhebbers in ‘hun’ Girona waarbij Robert de deelnemers zijn favoriete verborgen routes van de streek toont. Zijn partner Daisy neemt hen op haar beurt mee naar mooiste plekjes van de karakteristieke stad Girona. Deze wielerreis is niet alleen voor de pure wielerliefhebbers, maar voor de hele familie.

Met TUI Sports naar Girona
TUI Sports biedt deze exclusieve reis aan op diverse vertrekdata, maar steeds voor een klein gezelschap van maximaal 12 personen. Bij de reis inbegrepen zijn de vlucht, verblijf in een 4-sterren hotel in het centrum van Girona, maaltijden (waaronder een lunch bij de familie Gesink), high-end huurfiets, begeleiding door Robert en Daisy en een topservice. De eerste reis staat gepland voor de tweede helft van oktober, afhankelijk van het wedstrijdprogramma van Robert. Het is vanaf vandaag mogelijk een boeking te maken voor het 5-daagse arrangement voor €1599,- per persoon. Naast de exclusieve reis met de Gesinks zelf, is een fietsvakantie naar Girona het gehele jaar door te boeken bij TUI Sports.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

17% groei verwacht in online bestedingen

Volgende bericht

Corendon zoekt naar meerdere Customer Service Agents (24 – 40 uur)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."