Nieuws

TUI start vakanties Noord-Macedonië weer op

Vanaf 19 juli start TUI weer met vakanties naar Noord-Macedonië. De reisorganisatie selecteerde ruim 30 hotels en zet deze zomer twee TUI fly vluchten per week in vanaf Eindhoven Airport.

Kirsten Zwiers, Product Manager Medium Haul bij TUI: “Noord-Macedonië is een welkome aanvulling op het zomeraanbod van TUI. Het aantal bestemmingen waar je deze zomer heen kunt is beperkt, zeker met het wegvallen van een populaire bestemming als Turkije. Met Noord-Macedonië bieden we onze reizigers een uitstekend alternatief. Misschien nog onbekend bij het grote publiek maar zeker de moeite van het ontdekken waard. Iedereen die er geweest is komt enthousiast terug!”

Geen testverplichting
Een prettige bijkomstigheid is dat er voor Noord-Macedonië geen testverplichting geldt. Er is alleen een ingevulde gezondheidsverklaring nodig om naar het land te kunnen reizen. Dat betekent beduidend minder rompslomp om op vakantie te kunnen.

Voor wie
Liefhebbers van een actieve, culturele of natuurvakantie kunnen er hun hart ophalen. Noord-Macedonië heeft prachtige cultuurhistorische bezienswaardigheden en een indrukwekkende natuur met schitterende meren, uitgestrekte bossen en imposante bergen. En zon- en strandliefhebbers kunnen genieten van de rustige stranden rondom het Meer van Ohrid. Tel daar de gastvrijheid en het gunstige prijsniveau bij op en je hebt de ideale vakantiebestemming.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR: “Controleer op handhaving maatregelen, reisbranche mag niet de dupe worden“

Volgende bericht

TAT's Travel Podcast met Reuver (SGR): bankgaranties, directe incasso, faillissementen en pakketreizen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."