Nieuws

Twee dagcharters voor kerstinkopen

Holland International en ArkeFly gaan niet één, maar twee dagen (1 en 8 december) een dagcharter inzetten om met reisagenten kerstinkopen te doen in een Europese stad. Petra Kok, Manager Reisbureau Sales TUI Nederland: ‘De bestemmingen kunnen we nu ook bekend maken: Londen en Berlijn. Aan de trip zijn voor de reisagent geen kosten verbonden. Het is een cadeautje van ons. De enige voorwaarde die wij stellen is dat reisagenten zich in moeten schrijven voor deelname aan één van onze Travel Info for Professionals (TIP)dagen. Bij inschrijving maken zij dan automatisch kans op een plaats op één van de vluchten voor het kerstshoppen’. Agenten kunnen kiezen voor het kerstshoppen kiezen uit twee data en steden: op 1 december vliegt ArkeFly naar Berlijn en op 8 december naar Londen. Beide steden staan bekend om hun mooie kerstetalages, dus met dat shoppen moet het vast goedkomen. Alle deelnemers van de TIP dagen ontvangen van Holland International een mailing om in te schrijven op een bestemming naar keuze. Heb je je nog niet ingeschreven voor de TIP dagen? Ga naar TUI Online en geef je op. Desgewenst kun je ook de nacht voorafgaand blijven overnachten, bijvoorbeeld in de prachtige boerderijen van het Hof van Saksen of in de mooie bungalows van Landal ‘t Loo.

Extra kans
Er zijn nog meer manieren om een plek te winnen op de kerstshop-dagcharters. Kok: ‘Tijdens onze presentatie op de TIP dagen organiseren wij ook een quiz onder de aanwezigen. De agenten met de meeste kennis krijgen gegarandeerd een plaats op een kerstshoppingvlucht naar keuze. Ook kan het reisbureau door één van onze account managers worden benaderd voor een samen op te zetten actie. Bij het behalen van de afgesproken doelen krijgt de agent ook een plaats op één van deze twee vluchten’. Volgens Kok verlopen de inschrijvingen voor de TIP dagen geheel volgens verwachting en wordt het beoogde aantal deelnemers zeker gehaald.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

CTBE mee in nominatie SponsorRing 2010

Volgende bericht

De Jong Intra komt met brochure voor singles

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.