Nieuws

Tweede editie ‘FTI Viert de Zomer Beach Event’ op 30 juni

Deel dit artikel

FTI organiseert dit jaar voor de tweede keer het ‘FTI Viert de Zomer Beach Event’ in Scheveningen bij strandtent DownUnderBeach in Scheveningen op vrijdag 30 juni.

“Na het succes van afgelopen jaar kunnen wij niet wachten om ons tweede FTI Viert de Zomer Beach Event te organiseren! Het belooft wederom een geslaagd feest te worden dat je zeker niet wilt missen”, zo schrijft de touroperator.

Wat kun je zoal verwachten?
Het Beach Event zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 30 juni vanaf 14.00 uur in Scheveningen bij de strandtent DownUnderBeach. Gedurende de dag zal je nieuwe informatie van onze partners ontvangen over zowel bestemmingen als hotels, kun je gezellig bijpraten met collega’s uit de branche tijdens een heerlijke barbecue en zullen we gezamenlijk activiteiten doen die we voor nu nog even geheim houden! Als kers op de taart kun je ook nog eens kans maken op gave prijzen.. Dit wil je niet missen toch?!

Wil jij jezelf (en je collega’s) graag verzekeren van een plekje, mail dan snel naar product@fti.nl. Je aanmelding is definitief nadat wij deze bevestigd hebben.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Video - TravDay 2023: een kijkje op de nieuwe locatie

Volgende bericht

Aantal passagiers en vluchten Schiphol ver achter op 2019

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.