Nieuws

TWI start spaaractie voor reisagenten!

Deel dit artikel

Eind 2009 is TWI met een nieuwe dienst begonnen genaamd de “Visumservice”. Deze dienst is speciaal voor alle Reisbureaus die wekelijks door TWI worden bezocht. Dit zijn zo’n 1400 reisbureaus. Met de Visumservice kunnen zij eenvoudig en goedkoper visumaanvragen naar de V&V Visumdienst verzenden en via TWI ook weer terug ontvangen.

Momenteel wordt er al veel gebruik gemaakt van de Visumservice. Toch zijn er ook nog veel Reisbureaumedewerkers welke nog niet met deze dienst werken. Om ook hen aan te sporen gebruik te maken van de gemakkelijke en voordelige Visumservice, start er per 1 maart een tijdelijke spaaractie. Met deze actie kunnen zij een Giftcard voor zichzelf verdienen.

Actie!
Vanaf de eerste zending in de actieperiode via TWI wordt 10% van het zendingsbedrag uitgekeerd in de vorm van een Giftcard naar keuze*. De eerste 5 zendingen vertegenwoordigen zelfs al een bedrag van € 7,50. De zending vanaf de Visumdienst via TWI terug naar het reisbureau telt mee uiteraard. De reisbureaumedewerkers krijgen onderling de mogelijkheid om te beslissen of het bedrag op een enkele giftcard wordt gezet, of per medewerker wordt verdeeld.

Er is zelfs een Hoofdprijs in de vorm van een Giftcard naar keuze* van maar liefst € 250,- voor het reisbureau dat de meeste zendingen via TWI verzorgt in de actieperiode! Deze prijs komt bovenop alreeds bij elkaar gespaarde bedrag.

Deze actie duurt tot en met 14 juli 2010.

Kijk voor de uitgebreide spelregels en meer informatie over de Visumservice op “mijn TWI” onder het kopje Visumservice.

* Een entertainmentcard, H&M cadeaucard of Yourgiftcard (3 versies).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Special TravelPro #8: Verborgen vakantieparadijzen

Volgende bericht

Kuoni famtrip back from Texas (Foto's en video)

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.