AdvertorialNieuws

Uitbreiding lounges Holiday Extras

Deel dit artikel

Holiday Extras, bekend van de parkeerplaatsen bij airports en cruisehavens én hotelovernachtingen bij luchthavens, heeft haar jongste product – wereldwijd toegang tot airport-lounges – uitgebreid naar meerdere vliegvelden. Het bedrijf heeft onlangs de lounges op de luchthavens van Athene, Hong Kong, Budapest, Bali, Dubai en Abu Dhabi toegevoegd aan haar aanbod.

“Toegang tot een luchthaven-lounges wereldwijd betekent dat je klant de wachttijd kunt doorbrengen na de check- in of tijdens een langere transfer op een veel leukere manier dan in de overvolle wachtruimtes op de luchthaven”, zegt Fieneke Bosters (Sales Manager bij Holiday Extras Nederland). Passagiers hoeven hiervoor geen businessclass-passagier of frequent flyer te zijn. In de lounges worden verschillende services aangeboden, zoals bijvoorbeeld koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi en relaxstoelen. Bosters: “Sommige lounges hebben zelfs faciliteiten speciaal voor kinderen, zoals bijvoorbeeld een speelhoek of spelcomputer. Er zijn zelfs lounges waar het mogelijk is om gebruik te maken van de badkamer om jezelf op te frissen. Lounges zijn al te boeken vanaf €23 voor drie uur.”

Wil je de mensen achter Holiday Extras ontmoeten?
Zij zijn vanaf 7 tot en met 9 maart aanwezig op de ITB in Berlijn in Hal 25, stand 137 en kijken uit naar jouw komst.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Studiereis de Kanaaleilanden met Sunair

Volgende bericht

Condor naar Curaçao vanaf Frankfurt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."