CoronavirusNieuws

Vanaf 23 december zijn vluchten tussen Nederland en Turkije weer mogelijk

Deel dit artikel

Vanaf 23 december zijn vluchten tussen Nederland en Turkije weer mogelijk. Turkije heeft besloten Nederland weer van de lijst te halen van landen waarmee alle vluchtverbindingen werden opgeschort.

Buitenlandse reizen zijn een risico voor de verspreiding van het Covid-19 virus. Ook kunnen landen plotseling maatregelen nemen die binnenkomst en/of vertrek moeilijk of zelfs onmogelijk maken. Het Nederlandse kabinet adviseert zeer dringend om NIET naar het buitenland te reizen tenzij strikt noodzakelijk. Na een verblijf in Turkije gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Bijgaande kaart wordt geactualiseerd, afhankelijk van de ontwikkelingen. Voor de laatste ontwikkelingen in het land, volg de aanwijzingen op van de lokale overheid en volg het nieuws. Zie voor meer informatie het reisadvies voor Turkije.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Verrassing voor senioren van geannuleerde kerstreizen

Volgende bericht

Ministerie onderzoekt (corona)vaccinatiebewijs om te kunnen reizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.