Nieuws

Verkoop single rondreizen Isropa van start

 
isropagrDe beschrijvingen van deze single rondreizen zijn terug te vinden in alle vijf de Isropa zomerbrochures 2010. Ook is er in iedere brochure een single rondreizen kalender geplaatst waarop overzichtelijk alle vertrekdata en bestemmingen weergegeven worden.
 
Na uitgebreid onderzoek onder reisbureau medewerksters bleek dat het aanbod aan reizen voor singles via het reisbureau nog niet aan de groeiende vraag voldoet. Om een deel van deze doelgroep te bedienen heeft Isropa het single rondreizen product ontwikkeld. Op reeds bestaande groepsrondreizen naar de populairste bestemmingen van Isropa (Cyprus, Isra

© 2009, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Amel Vroege benoemd tot Commercieel Manager Odysseus Nederland

Volgende bericht

Roadshow TrafficsCosmo

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.