NieuwsVideo

Video – Een goed gesprek met… Minet van Wees (TravelXL Leersum)

In de tweede aflevering van ‘Een goed gesprek met…’ spreekt Arjen Lutgendorff (Hoofdredacteur TravelPro) met Minet van Wees (TravelXL Leersum). Samen kijken ze naar deze coronacrisis en beantwoordt Minet vragen als: Hoe beleef je deze crisis persoonlijk, maar ook als ZRA? Hoe reageren jouw klanten? Hoe pakt je deze crisis aan? Waar haal je jouw positiviteit vandaan? En meer…

Een goed gesprek met… Minet van Wees (TravelXL Leersum)

In de tweede aflevering van ‘Een goed gesprek met…’ spreekt Arjen Lutgendorff (Hoofdredacteur TravelPro) met Minet van Wees (TravelXL Leersum). Samen kijken ze naar deze coronacrisis en beantwoordt Minet vragen als: Hoe beleef je deze crisis persoonlijk, maar ook als ZRA? Hoe reageren jouw klanten? Hoe pak je deze crisis aan? Waar haal je jouw positiviteit vandaan?

Posted by TravelPro on Friday, 10 April 2020

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR: 'Over uiterlijk 2 weken meer duidelijkheid over vluchten Transavia'

Volgende bericht

TravelPro Podcast aflevering 2 nu online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."