FilmarchiefNieuws

Video: interviews tijdens Mauritius Roadshow

Eind deze maand begint KLM met rechtstreekse vluchten naar Mauritius. TravelPro sprak onlangs met Anil Gayan (Minister van Toerisme Mauritius), Hugo van Joolen, Director Tourism Development & Partners van KLM, Linda Morais (Sales Executive & Passenger Relations Netherlands) en Ashwin Cahoolessur (Mauritius Tourism Promotion Authority).

Lees verder onder de video.

Een selectie van bijna 40 touroperators en reisagenten was aanwezig tijdens de exclusieve Mauritius workshop, welke eind september werd gehouden in de St. Olofskapel van NH Hotel Barbizon Palace Amsterdam, een zeer bijzondere locatie. De Minister of Tourism, Anil Gayan opende de avond (Facebook livestream) met een korte speech in aanwezigheid van Ramkaloan, Director van Mauritius Tourism Promotion Authority, en Yogesh Mooloo, Senior Manager Sales and Strategic Cooperation van Air Mauritius en Hugo van Joolen, Director Tourism Development & Partners van KLM.

Hierna woonden de touroperators en reisagenten in kleine groepen presentaties van de zestien partners bij en kregen zij van Mauritius Tourism Promotion Authority ook een korte presentatie over het eiland. Aan het eind van de succesvolle workshop werd de winnaar van de prijs bekend gemaakt; een volledig verzorgde reis naar Mauritius, inclusief verblijf in exclusieve hotels, transfers, excursies en tickets van KLM. KLM gaat vanaf 30 oktober een samenwerking aan met Air Mauritius en biedt hiermee rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Mauritius aan. Van Joolen van KLM informeerde de gasten dezelfde avond dat de vluchten een boven verwachting hoge loadfactor hebben.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Niet-traditionele reismethoden steeds populairder

Volgende bericht

Brand in Hotel Side Mare Resort

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.