Nieuws

Samenwerking voor Vliegtickets en Air Miles

Spaarders kunnen vanaf 9 september in ruil voor Air Miles tegen een gereduceerd tarief vluchten boeken bij Vliegtickets.nl. Eerder was KLM partner van LMN (eigenaar Air Miles) maar stopte met de samenwerking vanwege hun Flying Blue-loyaliteitsprogramma.

“Met Vliegtickets.nl hebben nu alle Air Miles-spaarders de mogelijkheid om voordeel te krijgen op vluchten naar vele duizenden bestemmingen wereldwijd”, aldus Diederik Rus, directeur van Vliegtickets.nl. “Dit betekent dat spaarders extra voordelige tickets kunnen boeken bovenop de scherpe deals die Vliegtickets.nl al biedt.”

“De exclusieve samenwerking met Air Miles is voor ons opnieuw een mooie kans om ons te onderscheiden van andere aanbieders in de markt”, aldus Rus. Ook Erik van Essen, directeur van Loyalty Management Netherlands (LMN), de organisatie achter het Air Miles spaarprogramma, is blij met de samenwerking: “Met deze nieuwe inwissel mogelijkheid maken we ons spaarprogramma nog aantrekkelijker, want uit feedback van de spaarders blijkt dat zij deals met vliegmaatschappijen een mooie aanvulling zouden vinden op de bestaande inwissel mogelijkheden. Bovendien past de samenwerking goed binnen de vernieuwing van het spaarprogramma die in oktober vorig jaar is ingezet. Er zijn sindsdien meer inwissel mogelijkheden, onder andere door de toevoeging van bol.com als inwisselpartner. Daarnaast kunnen spaarders onder meer bij Albert Heijn sneller sparen.”

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

'Transavia krijgt uitvalsbases in heel Europa'

Volgende bericht

Column: Dag trip

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."