Nieuws

Voigt Travel: meer chartervluchten naar poolcirkelgebied

Voigt Travel breidt komende winter het charteraanbod naar het poolcirkelgebied verder uit. De touroperator vliegt vanaf 3 december 2017 elke week vanaf Amsterdam naar verschillende bestemmingen in Fins Lapland en Noord-Noorwegen.

De laatste vluchten staan gepland op 8 april 2018 naar Amsterdam. Daarmee wordt de vluchtperiode voor komende winter uitgebreid van begin december tot begin april, dat gelijk staat met een uitbreiding van 64 naar 87 vluchten.

Ieder weekend wordt er vanaf zondag 3 december vanuit Amsterdam rechtstreeks gevlogen op vier bestemmingen in Fins Lapland: Kuusamo, Kittilä, Rovaniemi en Ivalo. Vanaf zaterdag 23 december is ook het uiterste noorden van Noorwegen aan de beurt, want vanaf die datum gaat Voigt Travel vliegen op Tromsø, de city of the Northern Lights. Het fjordengebied rond Tromsø is juist in december en begin januari een hotspot voor noorderlichtjagers, fotografen én natuurliefhebbers. De zon laat zich weer aan de horizon zien, de lichtval is adembenemend en ’s avonds danst het noorderlicht aan de hemel. Bultruggen en orka’s zwemmen massaal de fjorden in op jacht naar scholen haring.

Vanaf 3 februari 2018 wordt er ook gevlogen op Evenes (luchthaven Harstad/Narvik Evenes). Daarmee is Voigt Travel Europees marktleider op het Arctisch gebied als het om de winter gaat. Belangrijkste partners van Voigt Travel zijn BBI Travel en Scandinavian Wintersports. De distributie van de reizen van Voigt Travel gaat via De Jong Intra en Pharos Reizen. Alle vluchten worden uitgevoerd in samenwerking met Transavia.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Airberlin staakt vluchten door zieke piloten

Volgende bericht

Travel Trend lanceert 'Starbucks'-actie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."