Nieuws

Voordelig reizen met Advent-Spezial

Tegelijk met de adventstijd start DB Autozug met kortingen in het kader van de komende kerstdagen. Automobilisten die richting het zuiden willen zonder last te ondervinden van het winterweer kunnen nu met 20% korting een reis met DB Autozug boeken. DB Autozug rijdt vanaf Düsseldorf rechtstreeks naar München, Innsbruck, Schwarzach-St. Veit (Salzburger Land), Alessandria (Piemont), Bozen, Verona en Narbonne. Met de Advent-Spezial besparen reizigers 20% per richting als ze hun reis binnen de eerste adventsweek boeken. De aanbieding geldt voor alle comfortklassen. Reizen is mogelijk in de periode van 5 december 2010 t/m 31 januari 2011. Boekingen voor de Advent-Spezial kunnen van 28 november t/m 5 december 2010 uitsluitend online worden gedaan. Bij online-boekingen op www.dbautozug.nl moet in het invoervak “Special offer” de code Advent10 worden ingevoerd. De Advent-Spezial geldt alleen voor nieuwe boekingen en kan, net als Autozug-Spezial, tot zeven dagen voor vertrek worden geboekt. In combinatie met Autozug-Spezial reist men dan al vanaf € 79 van Düsseldorf naar München en vanaf € 119 naar Frankrijk, Italië en Oostenrijk.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Tweede ronde ‘The Travel Battle’ van start

Volgende bericht

Oad Reizen zet in op Kos

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.