Nieuws

Vrij Uit viert de wintertijd

In de nacht van 30 op 31 oktober gaat de wintertijd in en om dit te vieren organiseert Vrij Uit op 31 oktober een waar winter spektakel. Met deze ludieke actie ondersteunt Vrij Uit haar wintersport campagne die op 1 september is gestart.

Het winter spektakel vindt plaats tussen 14.00 en 15.00 uur op het terrein van theehuis ’t Hooge Erg in Lage Vuurshe. Tijdens dit winter spektakel kun je sleetje rijden, testen hoe snel de sneeuwkettingen om de autobanden zitten en er wordt een sneeuwbalgooiwedstrijd georganiseerd. Om helemaal het wintergevoel te krijgen, komt dj Erik de Zwart het muzikaal ondersteunen.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

airberlin vanaf Airport Weeze naar Mallorca

Volgende bericht

Schiphol meest favoriete vertrekluchthaven

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."