Nieuws

VvKR-leden houden opnieuw online reisbeurs

Deel dit artikel

Gepassioneerde, kleinschalige reisspecialisten, verenigd in de branchevereniging VvKR, houden van zondag 12 december tot en met vrijdag 17 december alweer de vierde editie van de online reisbeurs.

“Omdat fysieke beurzen helaas opnieuw moeilijk tot niet te organiseren zijn, hebben we razendsnel een nieuwe online reisbeurs georganiseerd. Als de consument ons niet op de beursvloer kan vinden, zoeken wij de consument in de huiskamer wel op. Ons aanbod in kleinschalig en duurzaam reizen, ver weg van de grote toeristenstroom met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen is het meer dan waard getoond te blijven worden” vertelt Willem Linders namens de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

Linders: “De kleinschalige reisspecialisten nemen je met veel enthousiasme mee naar hun favoriete stekjes. Hun betrokkenheid, expertise en persoonlijke aanpak zullen ongetwijfeld na afloop in herinnering blijven. Zeker ook omdat er ditmaal interactie mogelijk is, live vragen stellen is nu ook mogelijk.”

Sommige van de kleinschalige reisorganisaties zijn gespecialiseerd in één land, zoals Indonesië, Sri Lanka of Noorwegen, en hebben van dat land een enorm uitgebreide kennis. Andere reisorganisaties bieden themareizen aan, zoals camperreizen, fotografiereizen of safari’s. “Het aanbod is weer erg divers, voor ieder wat wils”, weet Linders.“

Reischeque
De online reisbeurs biedt kans deze VvKR reisspecialisten eenvoudig te ontmoeten. Ze geven een presentatie en er kunnen vragen gesteld worden. De presentaties zijn gratis te volgen op zowel PC, laptop, tablet als smartphone. Onder de deelnemers wordt een reischeque van 250 euro verloot.

Informatie is te vinden op: www.vvkr.nl/online-reisbeurs

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TravelPro vanaf 2022 maandelijks terug als glossy

Volgende bericht

Nieuw hoofdkantoor TUI Dutch Caribbean officieel geopend

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."