Nieuws

Webinar Oman: schrijf je nu in!

Dinsdag 26 november om 11.00 uur houdt het Ministerie van Toerisme van Oman​ in samenwerking met TravelPro een live webinar, waarin je alles te weten komt over sprookjesachtig Oman.

Ga tijdens de webinar met Marthe van Leeuwen van het Verkeersbureau van Oman mee op ontdekkingstocht door het diverse Oman. De tocht voert langs de uitgestrekte woeste woestijnen, over majestueuze duizenden meters hoge gebergten, door groene, tropische oases en langs ongerepte kilometerslange zandstranden. De verhalen van onder meer Sindbad de Zeeman en uit het boek van 1001 nacht kennen hun oorsprong in dit prachtige land. Met een eeuwenoude cultuur, een heerlijke keuken en een gastvrije bevolking is het sprookje compleet.

De webinar is vanaf elke locatie te volgen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR biedt de mogelijkheid om CO2-uitstoot te compenseren

Volgende bericht

Dé VakantieDiscounter zoekt Content Coordinator Supply

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.