Nieuws

Website YourTravel vanaf vandaag live

Onlangs introduceerde The Travel Club een tweede zra-formule onder de naam YourTravel.
De site is vandaag live gegaan: www.yourtravel.nl
De komende weken zal de site verder worden uitgebreid met Bestemmingen en Reisthema’s. De website lijkt in geen enkel opzicht op die van The Travel Club. “De huisstijl is compleet anders. De site heeft een online boekingsengine, zodat de klant online kan boeken maar met de vertrouwde afhandeling en service door zijn/haar Travel Agent.”

Reisadviseurs Lammy Winters uit Meppel en Ellen Ter Burg uit Helmond hebben zich inmiddels aangesloten bij YourTravel. Er zijn al gesprekken gaande met reisadviesurs die zich ook onder dit label willen aansluiten. Naar verwachting staat de teller eind dit jaar op 10.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelPro #35 - 26 augustus

Volgende bericht

Busvloot Oad laat SAIL geel kleuren

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.