CoronavirusNieuws

Winkels op Schiphol blijven open tijdens lockdown

Deel dit artikel

Dit weekend is er door de Nederlandse overheid een nieuwe lockdown aangekondigd. Schiphol blijft tijdens deze lockdown geopend. Wel gelden er nieuwe maatregelen, dat laat de luchthaven weten op haar website.

Schiphol: “Vanaf zondag 19 december (05.00 uur) tot in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 sluiten alle niet essentiële winkels op Schiphol voor de securitycontrole. De Albert Heijn, drogisterijen, apotheek, het Service Point en de financiële dienstverlening blijven wel geopend. Deze winkels zijn dagelijks geopend tot 20.00 uur.”

Open
“Ook alle eet- en drinkgelegenheden vóór security (zoals op Schiphol Plaza) zijn vanaf 19 december gesloten. Het is nog wel mogelijk om eten en drinken af te halen. In het gebied na security zijn de winkels en eet- en drinkgelegenheden wel open voor reizigers.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisbedrijven starten reisadvies.nu: "Reisadviezen Buitenlandse Zaken zijn hopeloos verouderd"

Volgende bericht

Oostenrijk: PCR-test of boosterprik nodig voor inreizen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.