Nieuws

Winterzon Gran Canaria en Tenerife boekbaar bij Oad

Winterzon Gran Canaria en Tenerife boekbaar bij Oad
Gran Canaria wordt deze winter ook vanaf Groningen en Eindhoven aangeboden

Gran Canaria en Tenerife zijn de eerste winterzonbestemmingen die vanaf vandaag, woensdag 30 mei, bij Oad Reizen boekbaar zijn, inclusief de populaire meivakantie. Begin van volgende week volgen ook Lanzarote, La Palma en Hurghada. Zodra deze bestemmingen boekbaar zijn, volgen de overige winterzonbestemmingen.

Gran Canaria wordt deze winter ook vanaf Groningen en Eindhoven aangeboden en bij paradepaardje Barbacan Holiday Resort ontvangen vakantiegangers op 15 december 2012, 5 januari en 3 april 2013 één week gratis halfpension. Op Tenerife biedt Oad exclusief op de Nederlandse markt het topcomplex Los Olivos aan, dat beschikt over een eigen beachresort. Op beide vakantie-eilanden zijn short stays mogelijk, waaronder 4- en 5-daags verblijf, net als andere flexibele reisduren. Een compleet overzicht van alle bestemmingen vind je hier terug en in WebScope. Op dit moment is het aanbod nog niet beschikbaar (per 1 juni) in WebScope, maar wel te vinden in Scoopy! Klik hier voor Scoopy.

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Codeshare airberlin en Air Seychelles

Volgende bericht

Ter Haar sr.: “Maak luchthaven Twente operationeel''

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.