Nieuws

Wizzair: vanaf Eindhoven naar Wenen

Deel dit artikel

Vanaf maandag 16 april is Wenen als nieuwe bestemming van Wizzair vanaf Eindhoven Airport te boeken. De Hongaarse luchtvaartmaatschappij vliegt tweemaal per week, op maandag en vrijdag, vanaf Eindhoven Airport naar de Oostenrijkse hoofdstad.

Deze route is tot stand gekomen doordat Wizzair later dit jaar een basis opent op Schwechat Airport in Wenen. Eindhoven is één van de eerste routes die vanaf Wenen wordt aangeboden door Wizzair. Op maandag 2 juli vindt de eerste vlucht plaats.

Met deze uitbreiding wordt Wenen de twintigste bestemming van Wizzair vanaf Eindhoven Airport. De stad aan de Donau is de laatste jaren zeer in trek bij reizigers uit de Benelux, en dat beperkt zich niet alleen tot een citytrip. Zo is Wenen bovendien ook een goede match voor bedrijven die actief zijn in de automotive branche en hightechsector.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

American Airlines, Transavia en KLM winnen Schiphol Aviation Awards

Volgende bericht

Thomas Cook en TUI samen vanaf Groningen naar Gran Canaria

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."