Cruise ClassNieuws

Zeetours Cruises komt met Disney Cruise Line

Deel dit artikel

Zeetours Cruises vertegenwoordigt vanaf zomer 2011 Disney Cruise Line als ‘official partner’ voor Nederland. Zeetours Cruises is altijd op zoek naar nieuwe aanvullingen in de markt en denken via Disney Cruise Line een goede aanvulling te hebben.

De keuze voor Disney Cruise Line om Zeetours Cruises als partner te kiezen was eenvoudig. Zeetours Cruises heeft een jarenlange ervaring als cruisespecialist. De Disney Cruise Line is een uniek concept met sprankelend entertainment, unieke sfeer en een aantrekkelijk prijsniveau. De cruise zal plaats vinden op verschillende routes door het Middellands zeegebied en de Caribbean.

Zomer 2011 Naast de Disney Cruise Line biedt Zeetours Cruises nog een tal van nieuwe mogelijkheden aan zoals het toevoegen van de AIDA Cruises, vijftal nieuwe schepen en een nieuw arrangement in onder andere Florida en Alaska. Ook zijn er in de zomer veel vertrekken vanuit Nederland, ideaal voor de reiziger die niet graag vliegt naar de vertrekhaven.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Winteraanbieding De Ski-Trein

Volgende bericht

Aanbiedingen voor de kerst bij airberlin

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."