Nieuws

D-reizen en VakantieXperts lanceren Giftcard

D-reizen en VakantieXperts introduceren de Giftcard, speciaal voor vakanties. Een stralend cadeau waarmee alle vakantiedromen uitkomen! En het leukste is: je bepaalt zelf hoe groot het stukje vakantie is dat je geeft.

De Giftcard is een flexibel cadeau waarmee je iedereen die van vakantie vieren een onvergetelijke tijd kunt geven. Het aankopen en verzilveren van de D-reizen Giftcard en de VakantieXperts Giftcard gebeurt vooralsnog op het desbetreffende reisbureau. En omdat het aanbod zo breed is bij D-reizen en VakantieXperts, kun je er vrijwel alle reizen én vliegtickets mee boeken. Om het cadeau nóg specialer te maken, kun je op het hoesje dat bij de Giftcard wordt geleverd een persoonlijke boodschap zetten. Er zijn ook reuzen-reischeques verkrijgbaar die extra leuk zijn als je de Giftcard in een gezelschap wilt overhandigen. Zowel D-reizen als VakantieXpert hebben bovendien een eigen cadeauverpakking voor de Giftcard waarmee je het cadeau extra bijzonder maakt.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro #50 van 9 december online!

Volgende bericht

Thai Airways International kiest voor Discover the World

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."