Naast de mooie oplossing voor rondreizen die EurAm biedt, willen wij ook graag inspireren. Dat proberen we te doen door dagelijkse berichten op social media en in onze maandelijkse nieuwsbrief te plaatsen, maar ook tijdens de Webinars die EurAm organiseert.

Zo kon je de afgelopen maanden alles leren over de Algarve, vertelde Vincent uitgebreid over de geheimen van Cross Selling en hebben we voor 20 juni een interessante Webinar op de agenda staan over de Costa Barcelona. Ben je nog niet zo bekend met deze regio schrijf je dan snel in via deze link. Uiteraard zullen we ook in het najaar weer een aantal Webinars (en Workshops!) plannen met boeiende onderwerpen. Houd onze agenda in de gaten.

Op de EurAm Nederland Facebook-pagina plaatsen wij, zoals gezegd, dagelijks een bericht over een bestemming van EurAm, een leuke accommodatie of tips voor een leuke excursie. Alle bestemmingen van EurAm komen aan bod. Wellicht vind je op deze manier die leuke Agriturismo of Parador die nog ontbrak in de rondreis die je aan het samenstellen bent voor een klant. Of brengen we je op het idee om je klant een salsa-les in Trinidad, Cuba aan te bieden. Is misschien nét dat leuke extraatje in een reisvoorstel om de klant over de streep te trekken. De berichten op Facebook schrijven zo dat je ze heel makkelijk kunt delen op je eigen pagina voor jullie klanten. Wees gerust: EurAm werkt strikt B2B en zal dus nooit rechtstreeks jouw klant benaderen.

Inspiratie vind je natuurlijk ook op onze website. Als je bent ingelogd tref je naast een aantal tips ook het belangrijkste nieuws over onder andere de winnaarsreis of eventuele wegafsluitingen. En heb je al eens de ‘Populaire Journeys’ bekeken? Dit zijn routes die door ons met zorg zijn samengesteld en langs de leuke plekken van onze bestemmingen leiden. Sommige routes hebben we zelf gereden. Zo vind je er bijvoorbeeld de geweldige reis van Vincent door Costa Rica en de droomreis die onze Support Team Supervisor Jean-Christophe maakte door het Canadese Newfoundland.

Wist je dat je je zoekopdracht op de website kunt filteren op de ‘EurAm Aanbevolen’ producten. Dit zijn producten die door ons worden aanbevolen omdat deze hoog scoren op een aantal criteria of omdat we er zelf zijn geweest. Echte toppers uit ons aanbod dus. Uiteraard kan je ook terecht bij ons Support Team in Leuven. Zij helpen je graag met het gebruik van de website maar kunnen je ook adviseren over routes en de producten die we aanbieden. Weet je echt niet meer wat je moet kiezen uit ons grote aanbod? Bel of mail ons dan gerust. Wij inspireren je graag!

EurAm, tailormade for you!

Danielle Goedkoop
Business Development Manager EurAm