Vanaf 4 september wordt het regionale team voor Europa van Oman Air verder versterkt. Twee nieuwe collega’s voegen zich bij het sales team dat de Offline markten binnen Europa & Americas bedient. Het team wordt geleid door Mourad El Haj (Manager Offline Sales & Global Contracting).

Thomas Scheick (30) zal starten als Account Manager Offline Sales bij Oman Air en volgt daarmee Abdul Gouiza op. Scheick bezit een Master graad in Organisatie & Communicatie en heeft een uitgebreide ervaring in Sales & Marketing binnen China Southern Airlines, waar hij ervaring heeft opgedaan in zowel online- als offline markten.

Karen Chu (42) zal starten in de nieuwe positie van Sales Coordinator Offline Sales. Chu bezit een Bachelor graad in Business Administration & Marketing en heeft een indrukwekkende staat van dienst in Marketing, Sales Support en Online sales binnen diverse gerenommeerde airlines als Cathay Pacific, Finnair en Northwest Airlines, voor welke zij meerdere jaren werkzaam was in Hong Kong.

Rogier de Jager (Regional Vice President Europe) is verheugd met de komst van Scheick en Chu. “Het belang van de offline markten binnen Oman Air is significant, aangezien de verhoogde strategische samenwerking met partner airlines deze markten verbindt met ons eigen routenetwerk. Onze verwachtingen zijn hoog gespannen en wij zien in Karen en Thomas twee sterke aanwinsten voor ons team.”

Zowel Scheick als Chu zullen werkzaam zijn binnen het regionale kantoor voor Europa van Oman Air in The Base op Schiphol Airport, dat de luchtvaartmaatschappij in juni 2015 opende.