Nieuws

Aanbod Expedia nu ook bij Neckermann te boeken

Deel dit artikel

Het aanbod van Expedia is vanaf nu ook bij Neckermann te boeken. Hiermee vergroot Neckermann haar aanbod met maar liefst 120.000 accommodaties, die klanten tevens met vlucht kunnen boeken.

In september lieten we al weten dat Thomas Cook in een strategische alliantie is gestapt met Expedia, Inc. Deze overeenkomst bepaalt dat Expedia de bevoorrechte hotelaanbieder wordt van Thomas Cook voor het complementare segment van citytrips en autovakanties. Expedia, Inc. stelt daarbij haar reserveringsplatform ter beschikking voor alle verkoop van citytrips en hotel-only aanbod via de Thomas Cook distributiekanalen in Europa. Door gebruik te maken van de toonaangevende technologie van de Expedia Group stijgt het aantal beschikbare hotels voor de Neckermann klant. Al deze hotels zijn gescreend en voldoen aan de hoge standaard die de reisorganisatie stelt met betrekking tot kwaliteit en veiligheid.

“Door deze enorme uitbreiding kunnen wij nu ook profiteren van de groeiende markt voor korte stedentrips en weekendjes weg die steeds vaker als tweede of derde vakantie geboekt worden,” aldus Jacco Tas (Directeur Differentiated & Complementary). “Neckermann is al een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om  strandvakanties en de toevoeging van het hotelaanbod via Expedia zorgt ervoor dat klanten ons ook voor een stedentrip of losse hotelovernachting weten te vinden”.

De klant zelf gaat er weinig van merken, omdat het aanbod binnen de site van Neckermann wordt weergegeven. Voorlopig is het aanbod alleen nog bij Neckermann te boeken en niet via Thomas Cook.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Grootste camperverhuuraanbod ooit bij Travelhome

Volgende bericht

KLM opent eerste deel nieuwe Crown Lounge

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.