CoronavirusNieuws

Aangescherpt ‘oranje‘ reisadvies voor Thailand

De kleurcode voor Thailand gaat vanaf morgen (22 juli 2021) van geel naar oranje, dat meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. 

“Thailand is door de stijging van de coronacijfers een hoog-risicoland geworden en staat niet meer op de EU-lijst van veilige landen en gebieden. Dit betekent: reis alleen naar Thailand als dat noodzakelijk is (niet voor toeristische reizen). Een klein deel van het land heeft een rood reisadvies: daar zijn ernstige veiligheidsrisico’s”, aldus BuZa.

“Vanaf 24 juli 2021 moeten reizigers bij terugkomst uit Thailand een coronabewijs (vaccinatiebewijs, negatieve testbewijs of herstelbewijs) laten zien. Als je voor strikt noodzakelijke reizen naar Thailand moet gaan, neem je eerst contact op met de ambassade van het Koninkrijk Thailand in Den Haag om te horen of je toegelaten wordt. Zonder toelatingsdocument kom je Thailand niet binnen. Bij aankomst in Thailand gelden verplichte 14 dagen quarantainemaatregelen in speciale quarantainehotels. Kosten zijn voor eigen rekening.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Pensioengedupeerden stappen naar de rechter

Volgende bericht

Geen veranderingen reisadvies binnen Europa

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."