Nieuws

Aanslagen Parijs kost KLM-Air France 70 miljoen euro

De negatieve impact van de aanslagen in Parijs op de inkomsten van december wordt geschat op ongeveer 70 miljoen euro. Dat laat de luchtvaartmaatschappij weten op haar website. In de laatste twee weken van december was er wel een herstel te zien.

De negatieve impact op de inkomsten van november werd al eerder geschat op 50 miljoen euro. Het aantal passagiers daalde in december met 1.1% ten opzichte van vorig jaar naar 6.2 miljoen. De bezettingsgraad was ondanks de aanslagen wel stabiel met 82.8%.

KLM-Air France gaf al eerder aan dat het nog zeker drie tot zes maanden de nadelige gevolgen zal ondervinden van de aanslagen in Parijs.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Avila Hotel wordt Avila Beach Hotel

Volgende bericht

Overname

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.