Nieuws

Weekend voor agenten in Efteling Bosrijk

Vrij Uit heeft, in samenwerking met de Efteling, weer twee leuke agentenweekenden op de planning staan, waarbij je kennis kunt maken met het nieuwe Efteling Bosrijk. De weekenden zijn van 28-31 mei en van 11-14 juni . Het programma is als volgt: aankomst op vrijdagavond, zaterdagochtend verplichte deelname aan de informatiebijeenkomst, die wordt georganiseerd door de Efteling en Vrij Uit. Centraal hierbij staat de presentatie van Bosrijk. Het hele weekend heb je verder voor jezelf, uitchecken is op maandagochtend. Reisagenten krijgen 50% korting op de normale prijzen. Een weekend in landhuis Boshuys (zes personen) kost € 380; een verblijf in een appartement voor vier personen komt neer op € 280. De toegang tot het park (bij te boeken) bedraagt voor één dag € 29, voor twee dagen € 49 en voor vier dagen € 73 per persoon. Boeken kan via 0900-0161, waar je ook met alle vragen over dit agentenweekend terecht kunt. Vermeld bij boeking de datum van het gewenste weekend en dat je gebruik maakt van de ‘Reisagentenaanbiedingen van Thomas Cook’. Je kunt je tot uiterlijk 15 mei inschrijven voor een weekend. Meer info vind je ook terug op ReisbureauInfo.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Schiphol presenteert duurzame initiatieven drie dimensionaal

Volgende bericht

Virgin Atlantic vaker naar Las Vegas

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.