CoronavirusNieuws

AIDA Cruises: start Duitsland, Griekenland en verlenging Canarische EIlanden-seizoen

AIDA Cruises laat weten dat het haar Canarische Eilanden-seizoen van de AIDAperla tot en met juli verlengt en biedt daarbij nieuwe boekingsdata. De nieuwe reizen vertrekken op 12, 19 en 26 juni vanuit Las Palmas, Gran Canaria. Daarnaast wordt gestart met cruises vanuit Duitsland en Griekenland.

Momenteel vaart AIDAperla met succes 7- en 14-daagse reizen rond de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden zijn al maanden een van de weinige vakantiebestemmingen in Europa met een constant laag aantal coronagevallen. Volgens de rederij hebben veel AIDA-gasten kunnen genieten van een ontspannen vakantie op de Canarische Eilanden dankzij de voorschriften van de Spaanse overheid voor veilig reizen, die samenvallen met de verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen van AIDA.

Start Griekenland en Duitsland
De rederij start ook met het aanbieden van cruises vanuit Duitsland en Griekenland. AIDAblu start op 23 mei met het aanbieden van cruises vanuit Griekenland en AIDAsol start op 22 mei vanuit Duitsland. De cruises vanuit Duitsland vertrekken vanuit Kiel (Sleeswijk-Holstein).

Gezondheid is topprioriteit
Alle cruises worden uitgevoerd volgens de verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen van AIDA, evenals de geldende wet- en regelgeving. Met een teststrategie voor gasten en bemanningsleden die al op verschillende cruises wordt gebruikt, is het voor alle gasten de topprioriteit van AIDA om veilig van hun vakantie te genieten. De verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen omvatten een verplichte PCR-test, evenals regelmatige gezondheidscontroles, protocollen voor social distancing en hygiëne, medische zorg inclusief testen aan boord en andere maatregelen.

Andere cruises niet mogelijk
“Helaas zijn cruises naar andere bestemmingen momenteel niet mogelijk. Daarom moeten alle andere cruises met een vertrekdatum tussen 18 mei en 10 juni 2021 worden geannuleerd”, aldus AIDA Cruises. AIDA laat weten dat het getroffen gasten graag een omboeking aanbiedt op een van de cruises die op dit moment wel mogelijk zijn.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Center Parcs opent vakantiepark in Nordborg (Denemarken)

Volgende bericht

De Jong: ‘De post-corona-vakanties staan nog in hun kinderschoenen‘

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.