Nieuws

Air Transat vliegt weer tussen Schiphol en Canada

Air Transat vliegt vanaf vandaag weer tussen Schiphol en Canada. Vanuit Amsterdam wordt rechtstreeks gevlogen op drie bestemmingen. Met de eerste vlucht naar Toronto luidt Air Transat vandaag het 2019 seizoen in. Opnieuw wordt er rechtstreeks gevlogen naar de steden Toronto (vier keer per week op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag), Vancouver (vanaf 4 mei twee keer per week) en Calgary (vanaf 31 mei één keer per week).

Dankzij aansluitende binnenlandse vluchten kunnen reizigers vanaf Amsterdam tot vier keer per week naar Vancouver, Calgary en Montreal vliegen met een tussenstop in Toronto. Vanuit Brussel biedt de luchtvaartmaatschappij directe vluchten aan naar Montreal vanaf 3 mei. Om de oost- en westkust van Canada gemakkelijk te combineren tijdens één reis, geeft Air Transat de mogelijkheid een stopover te maken aan het begin of einde van de reis.

Diverse bestemmingen
Een vakantie naar Canada is onvergetelijk. Toronto, in het oosten van het land, is de perfecte stad voor een veelzijdige citytrip of als startpunt voor een rondreis door Ontario. Aanvliegen op Calgary geeft bezoekers de mogelijkheid naar de Rocky Mountains te gaan of de nationale parken Banff en Jasper te bezoeken. Vanaf Vancouver zijn Vancouver Island, de bekende Sunshine Coast en nog meer nationale parken te ontdekken. Op slechts een uur rijden van Montreal liggen de Laurentian bergen. Hier bezoeken reizigers kristalblauwe meren, kuurbaden, wijngaarden, lieflijke dorpjes en uitstekende eetgelegenheden.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Jet Airways staakt vluchten: de passagiersrechten op een rijtje

Volgende bericht

Uitbreiding van Parking P3 op Brussels Airport

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.