Nieuws

Airlink gaat samenwerken met AVIAREPS

Deel dit artikel

Airlink, de grootste particuliere regionale feedermaatschappij van Zuid-Afrika, is een samenwerkingsverband aangegaan met AVIAREPS om hun Europese verkoop- en marketingstrategie te versterken.

Sinds 1 maart is AVIAREPS verantwoordelijk voor de verkoopbevordering, marketing en public relations van Airlink op elf Europese markten, waaronder België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Rodger Foster (CEO & MD bij Airlink): “We zijn verheugd om AVIAREPS in deze belangrijke Europese markten te benoemen en kijken uit naar de samenwerking met een team van zeer ervaren professionals.”

Groei
Oliver Küchler (Chief Operating Officer Aviation bij AVIAREPS): “De Afrikaanse toerisme-industrie is nu de op een na snelste groeiende industrie ter wereld. We zijn er trots op dat we de internationale groei van Airlink en hun inspanningen om naadloze reismogelijkheden naar Europa aan te bieden, kunnen ondersteunen”.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Breaking - Flybe definitief failliet: coronavirus gaf laatste zet

Volgende bericht

Esther Gathier nieuwe manager van Reiswerk

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.