Nieuws

Ajax en Oad tekenen overeenkomst

De directies van Ajax en Oad Reizen BV hebben een partnerovereenkomst met een looptijd van vijf jaar getekend, zo staat vandaag te lezen op de website van Ajax. De overeenkomst is ondertekend door Rik van den Boog, algemeen directeur van Ajax, Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax en Julius ter Haar, algemeen directeur van de Oad Groep. Oad zal gedurende de overeenkomst de travelpartner van Ajax zijn en alle werkzaamheden op het gebied van vervoer, reizen en accommodaties in binnen- en buitenland verzorgen. Symbool voor de nieuwe samenwerking en het vervoer is de nieuwe spelersbus van Ajax, die Oad vorig seizoen heeft geïntroduceerd. Niet alleen de A-selectie rijdt in een bus van Oad, ook de supporters van Ajax worden bij uitwedstrijden in Nederland met bussen van Oad naar het betreffende stadion gebracht.

Daarnaast is het zowel voor de supporter als voor de zakelijke markt mogelijk om via Oad arrangementen af te nemen voor de thuiswedstrijden van Ajax, maar ook bij Europese uitwedstrijden. ‘Los van de extra inkomsten die dit contract genereert, werken we al enige tijd naar volle tevredenheid samen met Oad. Dit seizoen heeft Oad ook voor de uitwedstrijden in Milaan en Madrid op uitstekende wijze een supporterscharter verzorgd. Ik ben dan ook zeer verheugd dat we deze samenwerking hebben getekend’, aldus Henri van der Aat. Julius ter Haar: ‘Ajax is een partij met een geweldige staat van dienst en naam in binnen- en buitenland, kortom een ideaal podium voor ons. We zetten onze kennis en ervaring op reisgebied daarbij graag in om de reisbehoefte van Ajax en alle betrokken partijen optimaal in te vullen’.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Ticketstunts

Volgende bericht

11 januari 2011: Dutch Tourism Expo (vakdag)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.