Nieuws

Alaska kiest voor Lotus Network en TMC

alaska 2Marketing- en PR specialist TMC, onderdeel van Lotus Network, is door The State of Alaska aangesteld als PR bureau voor de Nederlandse markt. De kick-off van de samenwerking was een kookworkshop die op 12 februari plaatsvond in de Amsterdamse kookstudio HEAT. Het initiatief van Icelandair om komende zomer op Anchorage te vliegen via Reykjavik  betekent dat Alaska ineens veel gemakkelijker te bereiken is vanuit Nederland. Dit maakt 2013 bij uitstek een goed moment voor de State of Alaska om haar promotionele inspanningen voor de Nederlandse markt te vergroten en hernieuwd kennis te maken.

“We zijn erg blij met The State of Alaska als nieuwe klant”, zo vertelt Susan van Egmond, directeur/eigenaar TMC enthousiast. “Alaska is een tot de verbeelding sprekende bestemming waar veel mensen heel benieuwd naar zijn. Wij kijken er naar uit om Alaska te verkennen en Nederland te laten kennismaken met deze prachtige ongerepte en stoere bestemming. We gaan een actieve rol spelen om een goede samenwerking tussen onze klant en Nederlandse trade- en mediacontacten te bewerkstelligen.”

Lees meer over Alaska en over de smaakvolle kookworkshop in de komende editie van TravelPro.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Positief geluid voor Luchthaven Twente

Volgende bericht

Globe Reisburo Cebuto viert tachtigste verjaardag

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."