Nieuws

Alle vervoer- en bagagevoorwaarden van airlines op een rij

Alle pagina’s van airlines waar je online kan inchecken zijn door de ANVR verzameld en toegevoegd aan www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden. Op deze pagina’s staan ook al alle links naar de vervoersvoorwaarden, de voorwaarden voor ruimbagage, handbagage en bagagekosten. Het is belangrijk om de klant hierop te wijzen. Met een link voor de klant naar deze site in het boekingsproces, ben je dus in één keer klaar. Je kan zelfs een directe link naar een specifieke incheckpagina maken.

“Wijs je klant er altijd op dat de algemene voorwaarden van de reisdienstverlener (zoals luchtvaartmaatschappijen) van toepassing zijn. Het is een plicht van de airlines en wanneer je de klant niet informeert kan dat je in problemen brengen. De klant moet expliciet akkoord  gaan met de voorwaarden (opt-in wordt hierbij aanbevolen) als de voorwaarden online beschikbaar worden gesteld, ook wanneer de overeenkomst niet online tot stand komt”, aldus de ANVR.

Redirect naar de airline URL
“De website van de ANVR biedt automatische redirects aan naar de betreffende pagina waarop je de informatie vindt  over vervoersvoorwaarden, bagagekosten, voorwaarden ruimbagage, voorwaarden handbagage en nu dus de online incheck. Een automatische redirect houdt in dat de klant met deze url direct op de juiste pagina van de specifieke vervoerder terecht komt.” Een verdere uitleg over de URL vind je hier.

 

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ANVR: coronavirus en gevolgen voor pakketreizen

Volgende bericht

Leer alles over het Kennedy Space Center en maak kans op kaarten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.