Nieuws

Amadeus Benelux introduceert Cars Plus

Amadeus introduceert woensdag 8 december een gloednieuwe boekingstool voor autohuur. De nieuwe tool maakt gebruik van de nieuwste technologie voor het aandrijven van een gebruiksvriendelijke interface. Olaf Leenders, Director Marketing en Product Management bij Amadeus, over het nieuwe product:  ‘Het boeken van een huurauto wordt met de nieuwe tool zo eenvoudig, dat reisagenten altijd een product kunnen vinden dat aan de specifieke criteria van hun klanten voldoet.  De gebruiksvriendelijke vergelijkingsfunctie zorgt ervoor dat ze hun klanten het beste beschikbare huurarrangement bieden. Door verbeterde graphics, foto’s en kaarten, oogt en voelt Amadeus Cars Plus als een consumentenwebsite, maar heeft als voordeel een geïntegreerde en krachtige Amadeus boekingtechnologie.’ Als aanvulling op de intuïtieve boekingstroom, bevat Amadeus Cars Plus spannende nieuwe functies, waardoor reisagenten worden voorzien van de best beschikbare verkooptools om superieure service aan hun klanten te kunnen leveren. Zoals onder andere geavanceerde zoekopties (bijvoorbeeld het zoeken naar aanbiedingen voor huurauto’s in de buurt van een bekend punt of adres), meerdere vergelijkende beschikbaarheiddisplays, data pre-population van klantprofielen en bedrijfs-/reisbureaubeleid of uitgebreide multimedia (afbeeldingen van auto’s, producticonen, kaarten). Uitgerust met de best mogelijke boekingtool, die zo eenvoudig in gebruik is, zullen reisagenten in staat zijn om aan klantenbinding te doen en instant omzetmogelijkheden te creëren met de toegenomen verkoop van autohuur.

Luc Pannecoeck, General Manager Amadeus Benelux: ‘We hebben bij onze testreisbureaus al kunnen zien dat Amadeus Cars Plus een onmiddellijke impact heeft op het gedrag in autohuur boekingen. Reisagenten ontwikkelen een groter vertrouwen in het boeken van huurauto’s en, nog belangrijker, zien de directe voordelen van aanvullende inkomsten en de meerwaarde die zij hun klanten kunnen  bieden. Bovendien integreert Amadeus Cars Plus alle boekinginformatie rechtstreeks in de PNR (Passenger Name Record), wat resulteert in een betere productiviteit van de agent en gegevensconsistentie van front naar backofficesystemen. Met een dergelijke positieve feedback, zijn we enthousiast over de introductie van Amadeus Cars Plus in ons hele agentennetwerk.’

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

RIU Hotels & Resorts breidt uit met het ClubHotel Riu Palm Azur

Volgende bericht

Stelling van de week #37

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.