Nieuws

Annemarie van Erp wint Sunny Star of the Year Award

Sunny Cars heeft Annemarie van Erp- van de Wetering tot de winnaar van de Sunny Star of the Year Award uitgeroepen. Zij maakte de meeste autohuurboekingen in het Sunny Cars boekjaar van 1 november 2018 tot en met 31 oktober 2019.

Naast eeuwige roem krijgt Annemarie ook een Driving Experience op het circuit van Zandvoort voor twee personen (t.w.v. € 650) en gratis autohuur ter waarde van € 350 om zorgeloos rond te rijden op haar volgende reisbestemming.

Zandvoort
Marco Ammerlaan (Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars), over de Award: “Met de Sunny Star of the Year Award willen we onze absolute nummer 1 verkoper nog eens extra in het zonnetje zetten. Door van alle leisure reisagenten de meeste auto’s in een jaar te verhuren, ben je een regelrechte topper en verdien je volgens ons iets extra’s. Dat is met de stoere prijs op het circuit van Zandvoort en een flinke korting op eigen autohuur gelukt. Het was overigens voor ons leuk om te merken dat er flink is gestreden om de nummer 1 positie en dat het tot het eind spannend bleef wie zou winnen.“

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Negatief vooruitzicht Thomas Cook Duitsland

Volgende bericht

Heropening RIU Palace Zanzibar na renovatie

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.