Nieuws

ANVR biedt de mogelijkheid om CO2-uitstoot te compenseren

Een groot gedeelte van de CO2-uitstoot van reizigers is moeilijk te verminderen maar compenseren kan wel. De ANVR biedt in samenwerking met South Pole de mogelijkheid de CO2-uitstoot van je reizen te compenseren.

“Door te compenseren help je om ergens anders op de wereld dezelfde hoeveelheid CO2 te voorkomen of te reduceren. Dit kan door het ondersteunen van projecten die dankzij financiële steun CO2-uitstoot kunnen vermijden. Niet alleen wordt er dankzij het project CO2-uitstoot vermeden, maar er worden ook nieuwe banen gecreëerd, de levensomstandigheden verbeterd en de natuur beschermd. Met CO2-compensatie doe je iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking”, aldus de ANVR.

South Pole
Het ANVR-initiatief maakt het voor iedere reisorganisatie mogelijk om bij te dragen aan het compenseren van de CO2-uitstoot van reizen door gezamenlijk CO2-compensatie in te kopen waardoor de prijs veel lager wordt. South Pole is als CO2-partner gekozen omdat we klimaatprojecten tegen een goede prijs aanbieden en zelf projecten ontwikkelen. ANVR heeft als doel dat de CO2-uitstoot van de hele reis gecompenseerd wordt zodat de vakantie geen negatieve impact heeft op het klimaat en dat reisorganisaties dit inclusief voor alle reizigers en in alle reizen opnemen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Video - Piloot Air Europa-toestel zegt sorry

Volgende bericht

Erik (MSC Cruises) belt Nico (Holland America Line) wakker...

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.