CoronavirusNieuws

ANVR druk in gesprek met Economische Zaken & ACM

De ANVR is druk in gesprek met het Ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) over de ‘Corona-voucher’ en verzoekt nadrukkelijk geen contact op te nemen met medewerkers van de ANVR over dit onderwerp.

“Wij begrijpen dat reisondernemingen benieuwd zijn naar de resultaten van de gesprekken met het Ministerie van Economische Zaken en toezichthouder ACM over de verdere invulling en uitwerking van de Corona-voucher. Zodra er meer duidelijk is, zullen wij -net als afgelopen dagen- zo snel mogelijk met informatie komen. Wij willen je dan ook vragen intussen geen medewerkers van de ANVR te contacten over dit onderwerp, zodat wij des te sneller de informatie op de rit hebben”, aldus de ANVR.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Kooijmans biedt gratis virtuele vakanties aan tijdens coronacrisis

Volgende bericht

Deze reisorganisaties zijn voorlopig gestopt met het uitvoeren van vakanties

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.