Nieuws

ANVR houdt event over verantwoord toerisme in de praktijk

Deel dit artikel

Op donderdag 26 september houdt de ANVR het gratis ‘Better holidays’-event in het Fox Reistheater in Hoofddorp. Een dag vol tips, adviezen, praktijkvoorbeelden en inspiratie van nationale en internationale experts. “Schrijf je nu in zodat je verantwoord toerisme nog beter in de praktijk kan brengen en jouw klanten nog meer kunnen gaan genieten van hun bestemming”, aldus de ANVR.

Dat de toeristische sector een krachtige motor kan zijn voor positieve verandering, weten we inmiddels. En dat we eventuele, minder positieve effecten op bestemmingen en hun natuurlijke omgeving, de economie en lokale gemeenschappen zorgvuldig moeten managen weten we ook. Maar wat wordt er van reisondernemingen verwacht? En hoe creëer je draagvlak onder je collega’s en partners om verantwoord toerisme in de praktijk te brengen. En waar kunnen wij ons steentje bijdragen als het gaat om grootse wereldproblemen als klimaatverandering, plasticsoep en dierenwelzijn? Hoe zetten we ons in om positieve effecten te maximaliseren en negatieve te minimaliseren? Door samen te werken aan betere plekken en door verder te bouwen aan een verantwoorde reissector. Met elkaar; met reisondernemingen, reizigers en de bewoners op de bestemming.

Kom donderdag 26 september van 10 tot 17 uur naar het  Fox Reistheater in Hoofddorp. Het programma lees je hier in de agenda waar je direct kunt inschrijven.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

8% meer toeristen naar Peru in 2018

Volgende bericht

Baja Bikes: dit jaar 40 bestemmingen toegevoegd

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.