Nieuws

ANWB neemt Cruise Travel over

Deel dit artikel

De ANWB heeft Cruise Travel overgenomen. Cruise Travel, gevestigd in Putten, is een gespecialiseerde aanbieder van cruises over de hele wereld en heeft een leidende positie in de Nederlandse markt. De overname heeft voor de 80 medewerkers van Cruise Travel geen personele consequenties. Cruise Travel blijft als zelfstandig geleide dochteronderneming voortbestaan en ook onder eigen naam cruisevakanties aanbieden. Daarnaast wordt het assortiment van Cruise Travel aangeboden via de ANWB-winkels en anwb.nl. Het huidige management blijft aan. Cruise Travel blijft in Putten gevestigd.

De activiteiten van Cruise Travel sluiten goed aan bij de vakantie-interesse van ANWB-leden en is een goede uitbreiding op het assortiment aan reizen dat de ANWB biedt. Cruise Travel heeft altijd vooropgelopen in de ontwikkeling van de markt voor cruises in Nederland met haar eigentijdse en directe benadering van de consument. De markt is mede hierdoor in de laatste vijf  jaar meer dan verdubbeld en de ANWB en Cruise Travel verwachten dat deze groei ook de komende jaren zal aanhouden.

Discussieer mee en ontmoet branchegenoten via de social media kanalen van TravelPro: Twitter, Facebook, Hyves en Linkedin. Bekijk ook de video’s van TravelPro op het YouTube-kanaal.


Deel dit artikel

1 Comment

Vorige bericht

Expeditie Cyprus 2010 ongekend succes

Volgende bericht

VX verwelkomt Matador

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.