Nieuws

ArkeFly en transavia.com bieden hulp aan BA

Deel dit artikel

ArkeFly en transavia.com helpen British Airways komend weekend uit de brand door het leveren van toestellen en personeel. De Britse luchtvaartmaatschappij krijgt te maken met massale stakingen van het cabinepersoneel en heeft de hulp van de Nederlandse maatschappijen ingeschakeld om te voorkomen dat duizenden Britten aankomend weekend vast komen te zitten. bieden BritishBritish Airways (BA) heeft de hulp van Transavia en ArkeFly ingeroepen bij de massale staking die komend weekend bij de maatschappij losbarst. Met deze noodgreep hoopt British Airways in ieder geval 60% van de passagiers op tijd op de plek van bestemming te krijgen.

Vakbond
VNC (vakbond voor cabinepersoneel) heeft liever dat ArkeFly en transavia.com afzien van de hulp aan British Airways. De airlines kunnen dan ook een brief verwachten met daarin een oproep om af te zien van hulp aan de Britten. Het cabinepersoneel van Air France gaat eind maart protesteren tegen door het management van Air France aangekondigde bezuinigingsmaatregelen op de middellangeafstandsvluchten (54 miljoen euro).


Deel dit artikel
Vorige bericht

VakantieXperts: ‘Gelukzoekers niet welkom'

Volgende bericht

Special TravelPro #10: Up- en cross selling

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.