Nieuws

Around the World: D-rt Groep informeert alle 1.100 medewerkers

Het is traditie dat de D-rt Groep (D-reizen en VakantieXperts) zijn medewerkers aan het begin van het jaar uitgebreid informeert over ontwikkelingen voor het komende seizoen, deels in samenwerking met touroperators. Het coronajaar verandert daar niets aan. De zevende editie van het event Around the World is inmiddels van start gegaan.

Around the World is een initiatief om alle 1.100 medewerkers optimaal te betrekken bij de organisatie. Kennis delen en teambuilding staan hierin centraal.

Gedurende drie maanden, tot eind maart, worden medewerkers aan de hand van regelmatige kennis- en strategiesessies door professionals bijgepraat over alle trends, noviteiten en ontwikkelingen in de reisbranche komend jaar. Ook zijn er inspiratiesessies, zoals Digitale Veranderingsprocessen en Duurzaamheid.

De eerste twee weken van februari vinden, als vast onderdeel van Around the World, de sessies met prominente touroperators plaats.
De touroperators geven via een live videoverbinding informatie over het nieuwe reizen in 2021. Wegens de corona-maatregelen wordt het event ditmaal voor het eerst geheel virtueel gehouden.

‘Ik ben enorm trots en dankbaar dat ons jaarlijkse productevent voor collega’s, mede dankzij de deelnemende touroperators, digitaal kan doorgaan’, zegt Jan Henne De Dijn, CEO van D-rt Groep.

‘Deze turbulente tijd van Covid-19 benutten we goed achter de schermen. We grijpen iedere kans om sterker terug te komen dan ooit wanneer er weer gereisd mag worden. Met de sessies kunnen de medewerkers zich goed voorbereiden om de klant optimaal te kunnen voorzien van service en persoonlijk, gericht advies bij het nieuwe reizen. Wij staan nu al in de startblokken.’

De deelnemende touroperators aan Around the World 2021 zijn:
Destinations Travel, d-travel, FTI Reizen, de Jong Intra Vakanties, TUI, Sunair, Sunny Cars, Zeetours Cruises, Fox Verre Reizen, Reisopzeker, Travel Trend, Buro Scanbrit, Disney, EURAM, Bedsonline, Interhome, KLM, Friendship Cruises, Incento, Oad, &Olives Travel, Bentour, special guest camping en glamping product en de verkeersbureaus van Aruba, Bonaire, Curaçao, Spanje, Griekenland en Oostenrijk.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Jeroen Steijn (VX Estee) in gesprek met Mark Rutte

Volgende bericht

Stropen van neushoorns neemt af, maar Kruger National Park nog steeds bedreigd

Auteur

Theo de Reus

Theo de Reus