NieuwsPush notificatie

Aruba en Curaçao terug bij Thomas Cook

Thomas Cook Nederland gaat met Neckermann weer vol inzetten op de Antillen, dat heeft Carola Hoekstra (Managing Director Thomas Cook Nederland) in een exclusief interview laten weten tegenover TravelPro.

Ondanks dat de plannen pas pril zijn, wil Hoekstra met het heugelijke feit naar buiten treden. “We gaan absoluut niet de € 499 strijd aan met andere partijen, dat is nooit onze insteek geweest. Het gaat ons er vooral om dat er bij zowel de consument als retail vraag is naar de bestemmingen en daar willen wij aan voldoen”, aldus Hoekstra.

Het is voor Thomas Cook het belangrijkste dat verre reizen weer een groter deel gaat uitmaken van het aanbod, zo laat Hoekstra weten tegenover TravelPro. “De aantallen ten opzichte van short medium haul zijn behoorlijk minder geworden de afgelopen jaren, terwijl het voor ons van heel groot belang is dat er groei komt. Het gaat ons in eerste instantie niet om een target wat betreft het aantal boekingen. Verre reizen moet een significant aandeel gaan uitmaken van ons totaal, maar daarnaast gaat het er met name om dat het aanbod voldoet aan wat de klant verwacht bij het merk Neckermann Reizen.” Een uitgebreid interview met Hoekstra is te lezen in TravelPro #40 die vandaag verschijnt.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM naar Sierra Leone en Liberia

Volgende bericht

Sunny Cars navigeert naar ANVR/SGR

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.