Nieuws

Astrid Salas naar Travel Counsellors

Het team van Travel Counsellors is versterkt met de komst van Astrid Salas. Zij gaat aan de slag op het hoofdkantoor in Den Haag als Recruitment Manager.

Astrid Salas is voor velen een bekende naam in de reisbranche. Ze heeft onder meer voor SriLankan Airlines en Hilton Worldwide gewerkt. De laatste jaren heeft zij als Country Manager bij Aeromexico de luchtvaartmaatschappij succesvol geïntroduceerd in de Nederlandse markt en daarna werd ze aangesteld als Director of Sales and Marketing bij Hotel De L’Europe. Vanaf deze week is zij gestart in haar nieuwe rol bij Travel Counsellors.

Astrid: “Voor mij staat de mens altijd centraal. De unieke persoonlijke benadering van Travel Counsellors spreekt mij daarom ook ontzettend aan. In deze tijd waarin snelle technologische ontwikkelingen steeds meer ruimte innemen, is het juist prettig om je te kunnen onderscheiden door het bieden van exceptionele persoonlijke service. Travel Counsellors is één grote warme en dynamische familie waar ik met mijn achtergrond, kennis en ervaring graag wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling.”

Het recruitment team in Den Haag wordt direct aangestuurd door Fred van Eijk (Managing Director van Travel Counsellors Nederland & België). “We verwelkomen Astrid Salas van harte tot ons team. Ik ben heel blij met haar ruime ervaring, goede contacten en plezierige persoonlijkheid.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Holiday Extras verwelkomt Corendon Village Hotel Amsterdam

Volgende bericht

American Express Global Business Travel ondersteunt UNICEF

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."