Nieuws

AtlasGlobal is failliet en cancelt vluchten

De Turkse luchtvaartmaatschappij AtlasGlobal heeft faillissement aangevraagd en cancelt al haar vluchten. Er was al veel onzekerheid gedurende de afgelopen enkele maanden.

De 18-jarige luchtvaartmaatschappij werd geconfronteerd met financiële problemen sinds november 2019, toen de luchtvaartmaatschappij haar activiteiten moest stoppen en werd gedwongen te herstructureren. De luchtvaartmaatschappij is nu echter officieel failliet, zo melden meerdere internationale nieuwssites. De airline is niet bereikbaar voor commentaar. Het personeel is gevraagd om morgen niet naar het werk te gaan.

Het is niet duidelijk of er geïnteresseerde partijen zijn in de Turkse airline, die tot voor kort nog op Schiphol vloog en in het verleden codeshare partner was van KLM.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI en Corendon: Nederlanders laten zich niet afhouden van vakantie door coronavirus

Volgende bericht

Rechtstreeks naar Londen met Eurostar vanaf 30 april

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.