Nieuws

Autohuur zomer 2013 boekbaar bij Sunny Cars

Autohuur zomer 2013 boekbaar bij Sunny CarsSunny Cars heeft haar aanbod al beschikbaar voor het zomerseizoen van 2013. Dat geldt voor alle Sunny Cars bestemmingen wereldwijd. Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “In deze periode, waarin de touroperators hun nieuwe gidsen voor 2013 presenteren, is het handig voor reisagenten als ze klanten samen met het nieuwe zomeraanbod ook gelijk autohuur kunnen aanbieden in het verkoopgesprek. Om hen daarbij te helpen, hebben wij ervoor gezorgd dat al onze bestemmingen nu ook al boekbaar zijn voor het volgende zomerseizoen.” Ook voor de zomer van 2013 zijn alle Sunny Cars tarieven op basis van het beproefde all-inclusive concept, waarbij alle verzekeringen en de afkoop van het eigen risico standaard zijn inbegrepen.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Online travel agent JUST AWAY to Netherlands

Volgende bericht

Germanwings: sterke focus op Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.