Nieuws

AVIAREPS verwelkomt Natascha Vink en Natascha Tieleman

Per 1 november is het sales team van AVIAREPS uitgebreid met Natascha Vink en Natascha Tieleman. Natascha Tieleman heeft de afgelopen vijf jaar bij de Jong Intra Vakanties gewerkt als Manager Luchtvaart. Zij zal zich ontfermen over Aegaen, Air Baltic & Condor.

Natascha Vink heeft de afgelopen twee jaar bij Carlson Wagonlit Travel als Business Travel Counselor gewerkt. Zij is een bekende van de organisatie; tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij AVIAREPS. Natascha werkt binnen AVIAREPS voor Air Malta.

“Met Natascha Tieleman en Natascha Vink is het sales team binnen AVIAREPS weer op volle sterkte. Met hun kennis van de reisbranche en uitgebreide netwerk ben ik blij dat de twee dames het team zijn komen versterken. Wij heten beide Natascha’s van harte welkom binnen het team”, aldus Martijn Strijker (General Manager AVIAREPS Benelux).

Natascha Tieleman is bereikbaar via 020-5200282 of via ntieleman@aviareps.com
Natascha Vink is bereikbaar via 020-5200282 of via nvink@aviareps.com

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

MSC Cruises onthult exclusieve shows voor MSC Bellissima

Volgende bericht

Corendon moet reizigers compensatie betalen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.