Nieuws

B2B workshop Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije

Maar liefst 32 organisaties uit Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije presenteren zich op donderdag 17 en vrijdag 18 juni gezamenlijk aan het toeristisch bedrijfsleven in Nederland. Behalve de landelijke verkeersbureaus nemen per land ook zeven toeristische partners deel aan de online webinar, waaronder DMC’s, regionale VVV’s en hotels.

Met een verwachte groei de komende jaren van het Nederlands toerisme binnen Europa, willen de vier Centraal Europese landen touroperators, reisburomedewerkers, zelfstandige reisagenten en MICE professionals informeren en stimuleren om meer klanten naar deze relatief rustigere, minder platgetreden én goedkopere vakantie- en incentivebestemmingen te sturen en tegelijkertijd de reissector van het potentieel te overtuigen dat deze regio biedt.

De online workshop wordt georganiseerd via het gebruiksvriendelijke Networkapp platform waar productmanagers, reisburomedewerkers, ZRA’s en MICE professionals een-op-een afspraken kunnen inplannen met participanten naar keuze.

Donderdag 17 juni
09.30-10.30: welkom en korte presentaties verkeersbureaus Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije – inclusief Covid-19 updates
10.30-12.00: een-op-een afspraken
12.00-13.00: pauze
13.00-16.00 een op een afspraken

Vrijdag 18 juni
10.00-14.00: een-op-een afspraken

Participanten en registreren
Een overzicht van alle participanten en registreren via deze link. Deze workshop is niet toegangelijk voor media en bloggers. De Nederlandse markt is voor de V4 landen van belang: in 2019 bezochten circa 1 miljoen Nederlanders deze landen voor een vakantie. Nadere info over de vier landen op discover-ce.eu/.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

“Meld je bij ons aan wanneer je 18% waardeverlies in je pensioen absurd vindt”

Volgende bericht

Quarantaineplicht uitgebreid voor landen met zorgwekkende deltavariant

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.