Nieuws

Baobab introduceert veilingreizen

Deel dit artikel

Schermafbeelding 2013-05-24 om 09.06.46Baobab introduceert de komende tijd op woensdagmiddag een nieuw concept: veilingreizen. Dit zijn reizen voor een extreem lage prijs, mits je boekt vóór de aangegeven datum en het minimum aantal deelnemers is behaald. “De scherpe prijzen maakt het aanbod erg interessant voor klanten en het grote voordeel voor ons zit ‘m in het feit dat we al in een vroeg stadium weten of de reis door kan gaan”, zo vertelt inkoopmanager Mark Groen die samen met een reisleider op het idee kwam.

“Wanneer klanten een groepreis boeken bestaat er altijd veel onrust of de reis wel door kan gaan. Juist in deze tijd willen we die onzekerheid bij de klant wegnemen en op de veilingpagina kun je dus precies bijhouden hoe lang je nog kunt boeken en hoeveel mensen al meegaan”, aldus Groen. “Stiekem hopen we natuurlijk dat klanten ook massaal vrienden en familie gaan tippen en overhalen de reis te boeken om zo aan het minimale aantal deelnemers te komen en voor een onwaarschijnlijk lage prijs een prachtige reis te kunnen maken”, lacht hij.

De huidige veiling biedt onder meer een zesdaagse rondreis door Marokko, met diverse vertrekdata in juni, voor maar 399 euro. “Over de eerste reis kunnen we inmiddels met zekerheid zeggen dat hij doorgaat en ook andere voor de andere data en bestemmingen is volop interesse”, concludeert Groen tevreden.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisburo Actueel #10

Volgende bericht

DCC organiseert cruisebeurs in oktober

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."