Nieuws

BCD Group volledig eigenaar Travix

BCD Group heeft vandaag aangekondigd dat het volledig eigenaar is geworden van online reisorganisatie Travix International BV na de aankoop van alle uitstaande aandelen van minderheidsaandeelhouder ING Corporate Investments.

Travix werd begin 2011 opgericht door het samenvoegen van de online merken CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen en Vayama. BCD Group ziet veel mogelijkheden om het online reisbedrijf, dat momenteel actief is in 39 landen vanuit kantoren in Nederland, Duitsland, India, Singapore, Australië en de Verenigde Staten, verder te laten groeien. Met de nieuwe single-shareholder-structuur kijkt Travix ernaar uit om nog sneller te reageren op de veranderende behoeften van klanten op de dynamische online reismarkt. Met vijf merken en 43 websites vliegen meer dan 3,5 miljoen passagiers jaarlijks via Travix naar meer dan 500 bestemmingen over de hele wereld.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Langste commerciële vlucht uitgevoerd door Singapore Airlines

Volgende bericht

Video - Aruba Tourism Authority lanceert 'Mijn Aruba' campagne

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.